Dental Valles Banner

El Campionat de Natació Escolar 2020 omple la piscina de l’Eurofitness amb centenars de nens i nenes18/02/2020 – REDACCIÓ /

Aquest diumenge 283 nens i nenes de categories prebenjamins fins a cadets han omplert les instal·lacions de l’Eurofitness amb el Campionat de Natació Escolar 2020.

campionat-natacio-escolar2020
Imatge de l’Ajuntament de Sant Cugat del Campionat Escolar 2020

El campionat ha estat organitzat per l’Ajuntament a través de l’OMET, l’Oficina Municipal d’Esports per a tothom i ha acollit nedadors i nedadores d’entre sis i 14 anys no federats de centres educatius i clubs de Sant Cugat, però també provinents del Vallès i Barcelona.

Diversos regidors es van anar apropant a les instal·lacions de la rambla del Celler durant tot el matí per a fer entrega als guanyadors dels seus trofeus a mesura que les competicions de les diferents categories s’anaven finalitzant. Una d’elles va ser Gemma Aristoy, Regidora de Ciutadania i Salut i d’Esports.

La regidora va declarar que és un orgull tenir un esdeveniment que aglutini tants i nens i nenes en edat escolar per potenciar un esport que ha descrit com a “molt complet”.

Publicitat

Dental Valles Banner


Els participants han competit en un total de tres estils, crol, braça i esquena i aquest any, com a novetat, s’ha realitzat una prova de relleus mixtes en estil lliure per cada categoria.
A més, s’ha igualat el nombre de nens i nenes participants.

Aquesta competició que ha acollit la piscina municipal de la zona esportiva de la rambla del Celler serveix com a classificatori per a la final territorial i els resultats es podran consultar al web de l’Oficina Municipal d’Esports per a tothom.

Deixa un comentari