El Bracket, el gos robat a Sant Cugat, torna amb la seva família03/05/2019 – REDACCIÓ /

gos-Bracket
El gos Bracket, feliç amb la seva família

El gos Bracket ja es troba de nou amb la seva família. Aquest dijous va aparèixer en un jardí particular de Sant Quirze del Vallès, a 15 quilòmetres del lloc del pressumpte furt, un comerç de Francesc Moragas.

Segons va confirmar la propietària a TV Sant Cugat, l‘animal va ser lliurat ahir a la tarda per agents de la Policia Local de Sant Quirze, a Almudena Herraiz, la seva legítima propietària.

Segons la Policia Local de Sant Quirze un veí els va avisar que hi havia un gos al seu jardí. Una patrulla el va recollir i gràcies al xip identificador van poder identificar els seus propietaris.

El pressumpte robatori del Bracket va tenir un gran ressò a les xarxes socials i a Sant Cugat. Molts voluntaris es van oferir per repartir cartells sobre el gos. TV Sant Cugat va difondre un vídeo demanant la col·laboració ciutadana per trobar el gos.

Publicitat

Taula Tercer Sector


El Bracket és un bulldog francès de tres anys que va desaparèixer el passat dissabte davant d’un establiment del carrer de Francesc Moragas. El Bracket pateix una malaltia cardíaca i necessita medicaments i cures diàries, d’aquí la urgència de poder retrobar-lo.

Deixa un comentari