Dental Valles Banner

El 60% dels habitants de Bellaterra donen suport a la proposta per annexionar-se a Sant Cugat


19/05/2019 – REDACCIÓ /

Més de la meitat dels habitants de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra han donat suport a laproposta per annexionar-se a Sant Cugat i desvincular-se de forma definitiva de Cerdanyola.

Segons ha informat aquest dijous en roda de premsa el president de la Comissió d’Annexió de Bellaterra a Sant Cugat, Miquel Vázquez, s’han reunit 1.200 signatures, el que suposa el 60% dels 2.043 veïns que viuen a Bellaterra.

Els responsables de la Comissió d’Annexió de Bellaterra a Sant Cugat han explicat que en els propers dies presentaran les signatures recollides i la memòria justificativa a l’ajuntament de Cerdanyola perquè pugui comunicar la petició al departament de Governació i s’iniciïn els tràmits que han de fer possible la desconnexió.

Tot i que reconeixen que tots els partits del ple municipal de Cerdanyola s’hi ha manifestat en contra, confien que després de les eleccions es configuri un nou escenari polític que pugui millorar les relacions entre l’EMD i el l’executiu local.

Publicitat Dental Valles Banner

Deixa un comentari