Dental Valles Banner

Dos santcugatencs atrapats a Filipines: “L’ambaixada no ens dona cap solució”26/03/2020 – REDACCIÓ /

Dos santcugatencs, Pedro Tudela i la seva dona, es troben atrapats a Filipines des de principis de setmana a causa del coronavirus. El matrimoni havia de tornar inicialment el 28 de març però la companyia els va informar que s’endarreria el vol fins maig. Llavors van comprar un bitllet amb una altra companyia pel dimarts 24 de març però també el van cancel·lar quan la parella estava ja a l’aeroport de Manila. Actualment no hi ha vols cap a Espanya. A més, els santcugatencs han passat la quarantena al país asiàtic, tal com les autoritats els van exigir.

Imatge Facebook Pedro Tudela

Tudela i la seva dona denuncien que l’ambaixada espanyola no s’ha fet càrrec de la seva situació i totes les despeses, tant d’allotjament com de transport i vols, l’han d’afrontar ells. A més expliquen que les autoritats, tant del país com l’ambaixada, no els donen cap solució i per tant “s’han de buscar la vida“. A més a l’oficina de turisme els ha informat que tots els hotels estan plens, tot i això han pogut trobar un hotel per estar-se aquests dies.

Ara es troben amb el vol anul·lat, sense quasi diners i en un país estranger sense poder tornar a casa a Sant Cugat.

El Ministeri d’Afers exteriors, UE i Cooperació calcula que 406 espanyols estan encara distribuïts per diverses illes de Filipines sense poder tornar a casa.

Publicitat

Taula Tercer Sector


4 comentaris a “Dos santcugatencs atrapats a Filipines: “L’ambaixada no ens dona cap solució”

  1. Gràcies per fer ressó de la nostra situació.

    Ens dol més la desinformació i l’oblit de les autoritats. Ningú es posa en contacte amb nosaltres

  2. Sabeu quí és l’Embaixador español a les Filipines? Doncs en Jorge Moragas Sanchez. Ase falta que diga nada más?

Deixa un comentari