Dental Valles Banner

Dissabte i diumenge arriba Furtivos 201913/05/2019 – REDACCIÓ /

Aquest cap de setmana l’exhibició d’helicòpters per radiocontrol Furtivos 2019 aterra a Sant Cugat.

El Club Furtivos Team i el Club d’aeromodelisme de Sant Cugat (ARC) organitzen el proper cap de setmana la segona edició santcugatenca de la jornada d’exhibició d’helicòpters per radiocontrol Furtivos 2019. A nivell català és la setena edició.

Els ciutadans de Sant Cugat tenen l’oportunitat de veure el proper dissabte i diumenge 18 i 19 de maig una exhibició de vols d’helicòpters per radiocontrol pilotats per primeres espases d’Europa i el món.

Publicitat

Taula Tercer Sector


80 pilots de França, Alemanya i Suïssa i de fora d’Europa com el tailandès Kan Poonnoi, estrella asiàtica en vols d’helicòpter per radiocontrol, Lilian Marni, un crack francès de 12 anys o l’austríac Simon Hatz, gran virtuós en vols d’helicòpter a distància.

El camp d’aeromodelisme ARC Sant Cugat serà l’escenari d’una exhibició de vol lliure “Fun Fly” amb dues competicions no oficials.

Durant dos dies els santcugatencs podran veure les exhibicions de vol per radiocontrol més difícils que hi ha. I és que controlar un helicòpter per radiocontrol a l’aire és molt complicat. Si un pilot triga un dia en dominar el vol d’un dron i un mes en controlar totalment un avió, fer el mateix amb un helicòpter li comporta sis mesos d’entrenament.

Deixa un comentari