Dental Valles Banner

Detingut a Sant Cugat l’autor d’una estafa feta a través d’internet15/04/2020 – REDACCIÓ /

La Policia Local de Sant Cugat va detenir la setmana passada un individu com a presumpte autor d’una estafa feta a través de l’aplicació Wallapop de compravenda de productes de segona mà.

L’operatiu es va iniciar a partir d’un avís d’un ciutadà de Múrcia que, prèviament, havia venut a través d’aquesta plataforma una guitarra elèctrica valorada en 750 euros. Aquest ciutadà no va rebre cap transferència econòmica per part del comprador –que era un perfil fals- i va interposar una denúncia al cos de la Policia Nacional de Múrcia. Posteriorment ell mateix va localitzar la seva pròpia guitarra en venda a la mateixa plataforma i a la zona de Sant Cugat.

Policia-Local-seu

En rebre l’avís, la Policia Local va posar en marxa un operatiu per materialitzar la compra d’aquesta guitarra a través d’un agent de paisà i interceptar el presumpte estafador. L’operatiu, fet amb més agents de paisà i amb el suport d’altres agents uniformats, es va saldar amb la detenció d’aquest individu al qual li constaven nombrosos antecedents penals per robatoris amb força, robatoris amb força a interior de domicili, receptació, atemptat contra agents de l’autoritat i lesions.

La Policia Local va recuperar la guitarra elèctrica, que coincidia amb la numeració de sèrie de la guitarra de Múrcia. A part de denunciar-lo per un delicte de presumpte estafa, els agents també el va sancionar per circular per la via pública saltant-se el confinament (fora dels supòsits que estableix el RD 463/2020 en el que es decreta l’estat d’alarma).

Publicitat

Taula Tercer Sector


Aquesta informació es va traspassar al cos Nacional de Policia de Múrcia, ja que s’han detectat més estafes amb el mateix perfil fals i amb la mateixa plataforma de compravenda.


Deixa un comentari