Dental Valles Banner

Detenen a Sant Cugat tres lladres d’un “súper” i un cotxe a Cubelles14/10/2019 – REDACCIÓ /

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el dia 10 d’octubre tres homes de 30, 28 i 21 anys d’edat, tots de nacionalitat romanesa i veïns de Terrassa i Cambrils, com a presumptes autors de la sostracció d’un vehicle i de diversos productes alimentaris d’un supermercat a la localitat de Cubelles (Garraf).


Fotografia dels Mossos amb el material robat al supermercat i altres objectes

Pels volts de les 17 h els agents realitzaven un control preventiu de robatoris al centre de la localitat quan van aturar un vehicle amb dos ocupants. Els agents els van identificar i els van deixar marxar ja que tot estava correcte. Quan el vehicle va marxar, el responsable del control va observar com aquest vehicle girava per l’Avinguda Via Augusta i estacionava uns 200 metres mes enllà.

Immediatament els dos ocupants van sortir corrents i es van ficar dins una altre vehicle conduït per un tercer home, que els estava esperant. Aquesta acció va despertar les sospites de l’agent que va avançar-los amb el vehicle policial i el va creuar enmig del carrer per evitar que fugissin. Amb l’ajuda d’altres patrulles van identificar aquest segon vehicle amb els tres ocupants dins. En l’escorcoll posterior dins el portaequipatges van localitzar gran quantitat de productes alimentaris, així com un parell de guants, un bat de beisbol i una màscara antigàs susceptibles des ser utilitzats per cometre robatoris. Alhora, des de la sala, confirmaven que la propietària del primer vehicle estava denunciant la seva sostracció a la localitat de Cubelles, motiu pel qual, els agents van detenir els tres ocupants.

Un cop a dependències policials els agents van poder saber que la denunciant era responsable d’un supermercat de Cubelles i que els detinguts havien robat els productes alimentaris en el mateix comerç, valorats en uns 130 euros i van aprofitar per robar-li la bossa de mà on tenia les claus del cotxe, que sempre deixava estacionat a l’aparcament del supermercat, i endur-se’l.

Publicitat

Roel Pizza


El dia 11 d’octubre els tres detinguts, un d’ells amb nombrosos antecedents, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari