Dental Valles Banner

Desarticulen un grup de lladres que robava a domicilis de Sant Cugat21/03/2020 – REDACCIÓ /

Els Mossos de la Unitat d’Investigació de Martorell, conjuntament amb agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC), han detingut tres homes, de nacionalitat xilena de 28, 25 i 19 anys, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força a interior de domicili, i dos a interior de vehicle i pertinença a grup criminal.

Els objectes i el material decomissat al grup criminal que robava a l’interior de domicilis i vehicles. Els lladres havien actuat a Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Granollers i Sant Feliu de Guíxols.

Els lladres utilitzaven vehicles de lloguer per a dificultar la investigació policial

El grup criminal havia actuat a Sant Cugat, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Granollers i Sant Feliu de Guíxols. La investigació es va iniciar el 13 de febrer quan agents de la Unitat d’Investigació de Martorell van observar un vehicle de lloguer a l’interior del qual hi viatjaven tres homes que per diversos motius van aixecar les sospites dels mossos. Tot just quan darrerament s’havien produït diversos robatoris en domicilis d’aquesta localitat per petites bateries especialitzades en aquests fets delictius, les quals utilitzaven majoritàriament vehicles de lloguer per a dificultar la tasca investigadora policial.

El grup criminal va robar en un habitatge de Sant Cugat el 14 de febrer

D’aquesta manera, es va relacionar els ocupants del vehicle amb cinc robatoris perpetrats entre finals de febrer i principis de març d’aquest any. Concretament un dels robatoris en interior de domicili produït Sant Cugat, el 14 de febrer.

Amb els indicis disponibles, els investigadors van considerar prou demostrada l’activitat delictiva continuada dels cinc membres del grup criminal. Finalment, l’11 de març es va realitzar l’entrada i perquisició judicial del pis ocupat a Tordera, on residien. Durant l’escorcoll es van recollir una gran quantitat de joies i objectes de valor presumptament sostrets, amagats en diferents estances del domicili, juntament amb les eines emprades en els robatoris amb força en domicilis i vehicles.

Publicitat

Dental Valles Banner


En el domicili els mossos van detenir tres membres del grup criminal que, una vegada posats a disposició judicial, el jutge en funcions va decretar l’ingrés a presó de tots ells. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Deixa un comentari