Dental Valles Banner

Creu Roja i Protecció Civil reparteixen 28.000 mascaretes a les estacions de tren de Sant Cugat14/04/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts i dimecres es repartiran a les estacions de Sant Cugat 28.000 mascaretes quirúrgiques procedents de la remesa enviada a Catalunya pel govern espanyol. El repartiment l’està realitzant Creu Roja i Protecció Civil a les estacions i només entre les persones que usin el tren per desplaçar-se a la feina, finalitzat el període de permís retribuït recuperable dictat pel BOE. El repartiment s’està fet entre les 6.30 del matí i fins a les 12 del migdia.

L’entrega de la mascareta quirúrgica s’efectua seguint totes les mesures de seguretat necessàries en higiene i distància social. La distribució de mascaretes entre les diferents estacions es fa en funció del nombre de passatgers en un dia feiner. El repartiment d’aquest material de protecció sanitària comptarà amb el suport policial, ja que en cada estació hi haurà una patrulla de la Policia Local o dels Mossos d’Esquadra.

La partida de 28.000 mascaretes reservades per a Sant Cugat és en proporció al cens del municipi segons el criteri establert pel ministeri d’Interior, que ha concentrat la distribució de material en els municipis de més de 30.000 habitants amb estacions de tren, metro o autobusos.


Publicitat

Dental Valles Banner


Deixa un comentari