Dental Valles Banner

Coneix els 25 nous regidors de l’Ajuntament de Sant Cugat05/06/2019 REDACCIÓ /

Les passades eleccions municipals del 26 de maig han mantingut algunes cares ja conegudes en el ple, però han permès l’entrada de nous actors en la pel·lícula municipal. N’hi ha onze que estrenen càrrec i 14 que ja havien sigut regidors en l’anterior mandat.

Us descobrim la cara dels 25 regidors que han entrat al ple de l’Ajuntament de Sant Cugat i us donem a conèixer una breu descripció de cadascun d’ells.

De Junts per Sant Cugat repeteixen quatre regidors:

CarmelaFortuny-JuntsPerSantCugat

Publicitat

Taula Tercer Sector


 

 

 

 

 

 

Té 51 anys i és alcaldessa de Sant Cugat des del 7 de juny de 2018 quan va substituir a Mercè Conesa. Es va llicenciar a la UAB en Ciències de l’Educació.

Cristina-Paraira-JuntxSantCugat

 

 

 

 

 

 

Té 50 anys, és mestra i té un Postgrau en administració pública. Durant la darrera legislatura va ocupar la tinència d'alcaldia de Seguretat, Mobilitat i Entorn Urbà. Ex d’Unió Democràtica.

Eloi-Rovira-JuntxSantCugat

 

 

 

 

 

 

Té 36 anys i és Atleta i tècnic superior d’Activitats físico-esportives. Va ser regidor de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports. Campió de Catalunya absolut en llançament de pes.

JoanPuigdomenech-JuntxSantCugat

 

 

 

 

 

 

Té 64 anys i és doctor en Física per la UB i professor titular d’universitat a la UPC Sant Cugat des del 1986. Va ocupar la tinència d'alcaldia de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana durant la darrera legislatura.

D’aquest partit entren cinc nous regidors:

joseplluis-llibreria-juntsxsantcugat

 

 

 

 

 

 

Té 52 anys i és llicenciat en Enginyeria química a l'Institut Químic de Sarrià. Assessora grups de recerca i laboratoris. Va ser coordinador local de l'ANC i soci fundador de "La Crida".

JosepMariaValles-JuntxSantCugat

 

 

 

 

 

 

Té 52 anys, és periodista i ex director del Tot Sant Cugat, del Diari de Sant Cugat i de la revista Món Sant Cugat. És soci d’Òmnium, de la Penya Blaugrana de Sant Cugat, i membre fundador de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran.

SandraCasat-JuntxSantCugat

 

 

 

 

 

 

Té 41 anys i és mestra de l’escola Turó de Can Mates.  Ex-presidenta de l’Esbart Sant Cugat.

Albert-Salarich-JuntxSantCugat

 

 

 

 

 

 

Té 48 anys i és Director d'art i consultor. Ha treballat diversos sectors econòmics. Ex-president de l'entitat SantCugatCreix ex-directiu del Pati Hoquei Club Sant Cugat.

Nuria-Fernandez-JuntxSantCugat

 

 

 

 

 

 

Té 52 anys i és llicenciada en farmàcia per la UB. Delegada farmacèutica de l’Àrea Bàsica de Les Corts de Barcelona. Fundadora i associada a La Crida. Membre de l’Assemblea Nacional Catalana i Sòcia d’Òmnium Cultural.

D’ERC-MES només repeteix l’alcaldable Mireia Ingla.

ERC- mireia ingla

 

 

 

 

 

 

Té 51 anys i és llicenciada en Dret i Postgraduada en mediació. Col·labora amb Càritas i amb el servei de mediació en l’habitatge. Sòcia d’Òmnium Cultural.

D’aquest partit entren cinc nous regidors:

ERC FRANCESC DUCH

 

 

 

 

 

 

Té 46 anys i és Llicenciat en Arquitectura. Treballa al Servei d’Intervenció en l’Edificació de l’Ajuntament de Sant Cugat. Va ser president del Club Muntanyenc entre els anys 2004 i 2008.

ERC-ESTHER MADRONA

 

 

 

 

 

 

Té 29 anys i és Tècnica de comunicació i dinamitzadora cultural. Treballa al centre cívic de Sarrià, Casa Orlandai. Molt vinculada al teixit associatiu i ex-vicepresidenta de La Unió.

ERC Alba Gordó

 

 

 

 

 

 

Té 25 anys i és Graduada en Física i Química i Màster en Modelització matemàtica. Implicada en moviments feministes de la ciutat. Ex- portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana.

ERC francesc carol

 

 

 

 

 

 

Té 47 anys i és Llicenciat en Dret i Antropologia social i cultural, i amb postgrau en Egiptologia. Treballa a la banca i fa cursos i conferències. Va ser Tinent d’alcalde per CIU entre el 2011 i el 2015.

ERC - GEMMA ARISTOY

 

 

 

 

 

 

Té 36 anys i és Mestra d’educació Primària durant 13 anys.  Ha participat en els bastoners i en els castellers. Fins fa pocs mesos presidenta dels Gausacs.

Del PSC repeteix només l’alcaldable Pere Soler.

Pere Soler

 

 

 

 

 

 

Té 51 anys i la llicenciatura de Geografia, Història i Història de l’Art per la UB. És cap de secció d’Empresa a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i regidor a l’Ajuntament des de 2011.

D’aquest partit entren tres nous regidors:

Elena Vila

 

 

 

 

 

 

Té 35 anys i un Màster en lideratge per a la gestió política i social per la UAB. Forma part de l’equip de Promoció econòmica i Ocupació de l’Ajuntament. Sòcia i jugadora d’hoquei herba del Junior des del 1988.

José Gallardo

 

 

 

 

 

 

Té  37 anys i és Llicenciat en Geografia per la UAB. Des del 2006 és docent de Secundària del departament d’ensenyament. Vinculat al Centre Popular Andalús.

Pilar Gorina

 

 

 

 

 

 

Mestra i pedagoga. Directora d’escola pública “Viva i activa”. Va treballar 5 anys en serveis educatius i un com a directora adjunta dels Serveis Territorials al Vallès Occidental. Va ser regidora del PSC del 2010-2011.

De Ciutadans repeteixen tots els regidors:

CS ALDO CIPRIAN

 

 

 

 

 

 

Té 48 anys i és enginyer industrial. Treballa com a empresari en el sector industrial. Des de 2015 és regidor-portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament. Forma part de Ciutadans des de la seva fundació.

Cs MUNIA

 

 

 

 

 

 

Asturiana de naixement té 47 anys i és advocada per la Complutense de Madrid. Ha treballat en assessoria jurídica d’empresa i en consultoria. Diputada al Parlament de Catalunya.

CS Sergio blazquez

 

 

 

 

 

 

Nascut a Granollers té 43 anys  i és llicenciat en Economia per la UAB. Des del 2008 ha treballat a la Banca. És coordinador de la divisió local de Ciutadans.

De la CUP repeteixen dues regidores:

CUP NURIA

 

 

 

 

 

 

Té 35 anys i és llicenciada en Filosofia.  Ha treballat en el món de la dinamització i la gestió cultural i comunitària. Ha estat vinculada en moviments diversos com Maulets, l'Assemblea Popular per l'Habitatge i a Cal Temerari, en els seus inicis.

CUP LOURDES

 

 

 

 

 

 

Té 55 anys i és llicenciada en Dret a la UAB. Va ser diputada de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Terrassa i  exerceix com advocada en un despatx propi a Sant Cugat des de fa 25 anys. Presidenta del Club Karate de Sant Cugat.

D’aquest partit entra un regidor nou:

CUP MARCOS

 

 

 

 

 

 

Té 29 anys, és educador social i treballa amb joves a Barcelona. Abans, va ser monitor a l’escola Pi d’en Xandri i auxiliar d’educador a l’INS Joaquima Pla i Farreras. Vinculat a moviments com el 15-M, Arran o el Sindicat de Llogateres.

Aquests són els 25 homes i dones que representaran als santcugatencs en els propers quatre anys.

Deixa un comentari