Dental Valles Banner

Carles Rodríguez, d’En Comú Podem, afirma que Catalunya s’hi juga molt en habitatge i infraestructures07/11/2019 – REDACCIÓ /

A les entrevistes electorals de TV Sant Cugat pels comicis del 10 de Novembre, el candidat d’En Comú Podem, Carles Rodríguez, va afirmar que els vallesans ens hi juguem moltíssim sobretot en matèria d’habitatge i infaestructures.

Sobre el conflicte entre Catalunya i Espanya, Carles Rodríguez va mostrar l’aposta del partit per construir taules de diàleg.

Sobre el problema de l’habitatge, Rodríguez es va mostrar a favor d’una regulació del mercat del lloguer com fan grans ciutats europees com Viena o Berlín.

Publicitat

Banc de Sang >


Sobre els impostos, Rodríguez va defensar la pujada d’impostos a les grans fortunes que proposa el seu partit i així aconseguir els ingressos necessaris per fer front a la despesa social.

Sobre la violència de gènere, Carles Rodríguez va expressar que aquest és un tema urgent que cal solucionar perquè és un dels drames socials més greus que pateix la nostra societat.

Sobre el canvi climàtic, Carles Rodríguez va defensar la política del seu partit en matèria mediambiental.

En Comú Podem es presenta a les eleccions generals del 10 de novembre amb el lema “Si vols solucions, vota solucions”.

Podeu mirar l’entrevista completa en aquest vídeo.

Deixa un comentari