CaixaBank perdona els lloguers dels habitatges de la seva propietat, durant l’estat d’alarma24/03/2020 – REDACCIÓ /

CaixaBank ha anunciat que a partir d’abril condonarà les rendes als llogaters d’habitatges propietat de la seva filial immobiliària BuildingCenter, si compleixen unes condicions. Aquesta mesura estarà en vigor fins al mes que es decreti la finalització del període d’alarma si el mateix hagués d’estendre’s.

Fotografia de l’Ajuntament de Sant Cugat de la nova seu de Caixabank

Aquesta ajuda va dirigida a les persones que s’hagin quedat sense feina o es vegin afectades per expedients de regulació d’ocupació, així com per a autònoms que hagin cessat la seva activitat o vist disminuïda la seva activitat en més d’un 40% a conseqüència de l’estat d’alarma.

Durant els pròxims dies, BuildingCenter posarà a disposició dels seus llogaters la manera d’acollir-se a aquesta ajuda. Hauran d’emplenar un formulari en què indiquin si són persones amb dret a acollir-se a aquesta mesura i, en cas de ser-ho, l’entitat no li girarà el rebut del mes d’abril. Posteriorment, haurà d’aportar la documentació acreditativa.

Aquesta nova iniciativa de CaixaBank s’emmarca dins el pla dissenyat per l’entitat catalana per ajudar els clients impactats per l’efecte del coronavirus en l’economia espanyola. Fins ara, el banc ja havia avançat el dia de cobrament de les pensions i havia tret un pla per evitar cues a les oficines. Igualment va llançar una línia de crèdit de 25.000 milions d’euros perquè pimes i autònoms disposessin de liquiditat davant la crisi sanitària.

Publicitat

Taula Tercer Sector


BuildingCenter, societat 100% de CaixaBank, compta actualment amb més de 21.000 habitatges amb contractes de lloguer vigents.

1 comentari a “CaixaBank perdona els lloguers dels habitatges de la seva propietat, durant l’estat d’alarma

Deixa un comentari