Dental Valles Banner

AMPLIACIÓ: Un incendi crema part de l’edifici de La Xesca25/03/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dimarts 24 de març al migdia s’ha declarat un incendi al segon pis de l’edifici de La Xesca, situat a l’avinguda Cerdanyola amb carrer Borrell. Els bombers han sufocat l’incendi cap a les 15 hores sense lamentar danys personals, ja que a l’edifici no hi viu ningú i en el moment dels fets tampoc hi havia ningú a l’interior. El foc ha cremat una habitació, però el fum, que sortia per la finestra, ha deixat negre part de la façana. En l’operatiu han participat Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Protecció Civil.

Segons ha pogut saber TV Sant Cugat, actualment els Mossos d’Esquadra tenen una investigació oberta després de la declaració d’un testimoni presencial. El cos policial ha confirmat la investigació però no han facilitat més dades.

El casal juvenil La Xesca és un casal de joves autogestionat. El 27 d’agost del 2016 el grup de joves del col·lectiu, creat mesos abans, va ocupar el local del número 66 de l’avinguda Cerdanyola, que fa cantonada amb el carrer Borrell. Ho van fer per crear un casal que donés resposta a la manca d’espais per joves. El passat 2019 es va notificar als joves que gestionen La Xesca que havien de desallotjar el local. Actualment encara no s’ha desallotjat.

Deixa un comentari