Dental Valles Banner

400 nens i nenes omplen de nadales els carrers de Sant Cugat18/12/2019 – REDACCIÓ /

Gairebé 400 nens i nenes de 10 corals de la ciutat han participat aquest dimarts 17 de desembre a la 15a edició de les tradicionals Nadales al carrer de Sant Cugat que organitza Sant Cugat Comerç i l’Escola Fusió Música i Dansa.

La Tinenta d’Alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha agraït a aquestes dues entitats la gran feina que han fet per organitzar aquesta cantada de nadales.

Han cantat els infants de la coral de la llar d’infants Magnòlia i els nens i nenes de diferents escoles públiques, privades i concertades com El Pinar, El Pins del Vallès, Pi d’en Xandri, Joan Maragall i CreaNova. També han col·laborat els alumnes del Cor infantil i el Cor Jove de l’Escola Fusió Música i Dansa, el Cor de l’Escola Municipal Victòria dels Àngels, el cor de l’Escola de Música Jordi Ricomà i la coral del Centre d’Estudis Musicals Gymel.

Publicitat

Roel Pizza


Aquestes corals han anat per les botigues de la ciutat i els comerciants els han rebut amb molta alegria i diferents regals com bombons, llapis o globus.

La directora de l’Escola Fusió Música i Dansa, Gemma Navarra, ha agraït a Sant Cugat Comerç i al departament de Cultura de l’Ajuntament la seva col·laboració en l’esdeveniment.

Després de les nadales, tots els participants han rebut un tros de coca i un got de xocolata desfeta.

La cantada de Nadales al carrer de Sant Cugat Comerç i l’Escola Fusió Música i Dansa ja és tot una tradició a la ciutat.

Durant la programació especial de Nadal de TV Sant Cugat, us anirem oferint clips musicals amb les nadales de totes les escoles participants. Uns espais que també les podreu trobar a Tvsantcugat.cat i que us oferim gràcies al suport de Delicatessen Argentina.

Podeu veure en aquesta playlist les diferents Nadales al carrer de les corals de Sant Cugat

Deixa un comentari