Dental Valles Banner

15 candidatures opten als Premis Sant Cugat 201815/02/2019 – REDACCIÓ /

La Comissió de Propostes dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2018 ha donat a conèixer les 15 candidatures finalistes que ja es poden votar fins el 22 de març al web dels premis.

premis-ciutat-2018
Cartell Premis Ciutat 2018

Del total de 25 candidatures recollides ha estat preseleccionada, entre d’altres, la primera escola d’idiomes fundada a la ciutat, Sprint Idiomes, que celebra el seu 45è aniversari. També fa anys la Fundació Jeroni Moragas, 25, una entitat que té com a missió acompanyar les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental. Els mateixos del Casal de Gent Gran de Mira-sol, que organitza diverses activitats pel benestar i la qualitat de vida de les persones grans.

Aquest any també hi han hagut moltes entitats que han arribat als 40 anys a la ciutat i que han estat nominades als premis, és el cas de l’Olimpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat, dos clubs molt arrelats a la ciutat que destaquen per la seva tasca en la formació i la socialització. També ha estat seleccionat el Club Voleibol Sant Cugat, pels seus 30 anys d’activitat formativa en l’àmbit de l’esport femení a la ciutat.

Maria Dolors Renau i Manén, pels seus 40 anys de lluita feminista al Congrés dels Diputats i al Parlament Europeu. El Cor Gòspel Sant Cugat, pels seus 10 anys com a projecte col·lectiu. L’escola Pou d’Art, de Maria Fabre, per seus 20 anys oferint tallers i activitats per a diferents públics al voltant de les arts plàstiques. Cristina Grau Vílchez, pels diversos projectes en l’àmbit de l’enginyeria que ha desenvolupat per millorar la vida a persones amb problemes de mobilitat a les mans. L’antic rector de la parròquia de Sant pere d’Octavià, Mossèn Blai Blanquer, per la creació de Càritas Sant Cugat i la seva dedicació al Monestir durant 21 anys.

Publicitat

Banc de Sang >


Pels 50 anys dedicats a la música dels germans Lluís i Gerard Claret, que van debutar l’any 1968 al Palau de la Música com a membres de l’Orquestra Ciutat de Barcelona. A Jordi Sunyer, director del programa de recerca en Infància i Medi Ambient de l’Institut de Salut Global de Barcelona i catedràtic de la Pompeu Fabra. També ha estat seleccionada l’Escola Avenç i FabLab Sant Cugat per desenvolupar el projecte Paleta per a barreges de colors.

I per últim el muntatge “La vida en un tren”, que va ser ser una de les activitats per commemorar el centenari de l’arribada del ferrocarril a Sant Cugat.

El període per poder votar les 15 candidatures finalistes finalitza el proper 22 de març i les candidatures que resultin guanyadores es donaran a conèixer a la gala de lliurament dels Premis 2018, el dia 31 de març, al Teatre-Auditori.

Deixa un comentari