Dental Valles Banner

10.000 santcugatencs segons la Policia Local se sumen a la Marxa per la Llibertat


18/10/2019 – REDACCIÓ /

Aquest divendres milers de santcugatencs s’han afegit a la Marxa per la Llibertat, convocada per l’ANC i Òmnium Cultural, per protestar a Barcelona aquesta tarda contra la sentència del Procés en una gran manifestació.

marxa-llibertatManifestants santcugatencs participant a la Marxa per la llibertat. Cedida per Sebastià F.

A les vuit del matí els manifestants s’han concentrat al Parc de la Pollancreda i s’han dirigit per l’Avinguda de les Corts Catalanes fins a Cerdanyola per connectar amb l’AP-7 i la C-58 i sumar-se a la Marxa per la llibertat i anar fins a Barcelona.

La Policia Local ha informat que s’han afegit a la Marxa per la Llibertat uns 10.000 santcugatencs.

Publicitat Dental Valles Banner

Publicitat

La marxa coincideix amb la vaga general convocada pel sindicat Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC).

Amb motiu d’aquesta aturada, l’Ajuntament ha decretat serveis mínims i l’alcaldessa Mireia Ingla ha suspès tota la seva agenda. Mireia Ingla i els regidors d’ERC s’han sumat a la marxa.

Alguns santcugatencs han passat la nit a Sant Quirze, al pavelló habilitat pels manifestants, per participar en el recorregut oficial de la Marxa. Van rebre la visita de l’alcaldessa de Sant Cugat, la Tinenta d’alcalde de Cultura, Esther Madrona i la regidora de sostenibilitat Alba Gordó.

La Tintenta d’Alcalde de Serveis Social, Núria Gibert, del partit de la CUP, també ha anunciat que participa a la vaga general.

Podeu mirar les imatges de la jornada a la nostra fotogaleria.

 

Deixa un comentari