Promo banner TVSC

El Teatre-Auditori, Premi Enderrock 2019


Publicitat

07/02/2019 – REDACCIÓ /

El Teatre-Auditori de Sant Cugat rebrà un Premi Enderrock 2019 el proper 28 de febrer. Ho van anunciar els organitzadors ahir en una roda de premsa celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona.

teatre-auditori-santcugat_premienderrock_2019

Els premis de la revista especialitzada en música catalana, Enderrock, reconeixeran els 25 anys de bona feina que s’han fet al Teatre-Auditori des de la seva fundació l’any 1993. Els organitzadors n’han destacat “la voluntat d’oferir a la ciutat de Sant Cugat del Vallès una oferta cultural estable i de qualitat” i el “model exemplar de gestió i programació” sota la direcció de Pep Tugues.

Publicitat

N’han remarcat els 140.000 espectadors anuals de mitjana que ha fidelitzat l’equipament amb una oferta variada de circ, teatre, dansa, poesia, màgia, òpera, clàssica i música amplificada.

Han recordat també que el Teatre-Auditori és pioner en l’impuls del festival de música per a tota la família, Petits Camaleons.

El 28 de febrer els responsables de l’èxit del Teatre-Auditori rebran un Premi Enderrock 2019 a l’auditori de Girona a les nou del vespre com és habitual.

 

 

 

 

Deixa un comentari