Dental Valles Banner

El nou edifici de l’IES Leonardo da Vinci, inaugurat06/02/2019 – REDACCIÓ /

Aquest setembre prop d’un miler alumnes ja van començar el nou curs escolar al nou edifici de l’Institut Leonardo da Vinci, que es va mudar de la seva antiga ubicació a la carretera de Sant Cugat a Rubí a un nou espai al barri de Volpelleres millor comunicat amb el centre i a tocar de l’estació de ferrocarrils.

Leonardo_da_Vinci_inaugurat

Aquestes noves instal·lacions havien estat una reivindicació històrica de la ciutat al departament d’Ensenyament de la Generalitat i ara, amb els seus 6.800 metres quadrats d’instal·lacions, han esdevingut l’institut de secundària més gran de Catalunya.

Aquesta setmana, uns mesos després d’entrar en funcionament, s’ha realitzat la cerimònia oficial d’inauguració del nou edifici. Dues alumnes del centre han estat les encarregades de destapar la placa, en un acte on també han assistit el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny.

Publicitat

Dental Valles Banner


El nou edifici s’ha dissenyat per integrar-lo al paisatge, adaptar-se al terreny i evitar, d’aquesta manera, grans agressions a la zona. Dona cabuda a 24 aules d’ESO, 6 de batxillerat i equipaments comuns com la biblioteca o el pavelló esportiu. L’antic edifici del Leonardo es mantindrà en actiu i continuarà impartint cicles formatius.

Deixa un comentari